| Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
|
+62anaaHii ♥ **Anny** katka Ivaanć* Sanchiika tinki. annie.* Renata.^^ DeaRAWR Xx.Loquitaa.Xx tinkerbell_sanja .Glorč.* Tinčeeq princess annie Miha^^ -anny- serenity trendy Tinnca. Anni. .Deia. vanjuš ßeiip^^ Rebeldika hudaura MaRy Alya. Anja. Kaiič. henchie. ptička pupaRBD enrique_gordana anii Sanč* janči. DemiJoe_4ever iny* GITTA .:MaShiKa:. anny. anahii.* TITITI NINČ. <3 blair` AnnCh VaniLLa^Ninć tinky rocks Tadeia.* tinky.rocks Nelly. Dul<33 Lejčii. š.PeLč^^ Monny anahi.beŁŁaaa @teia mašek. almy_rbd katja01 Tjashy klarch. 66 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Anni. Baby Blue
Število prispevkov : 136 Join date : 24/10/2008 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 4:01 pm | |
| - .Deia. je napisal/a:
- mene je še ta neža prosila, da nardim header za ta forum
ampak ga pol nisem Hej Miha te prosu. Sej zdej smo uredil Deja lahko pogledaš v pritožbe Besote | |
|
| |
vanjuš Baby Blue
Število prispevkov : 166 Join date : 25/02/2009 Age : 28 Kraj : Con mi hadita Annie
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 4:29 pm | |
| - TITITI je napisal/a:
- vanjuš včasih rabi malo več časa da se kak bi rekla naloži
Če stojim pol ure na istem pa se tak dolgo tudi ne nalaga, al pač? | |
|
| |
TITITI Orgullosamente AR
Število prispevkov : 1880 Join date : 12/02/2009 Age : 28 Kraj : maribor
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 7:20 pm | |
| jaz bi ap lepo lepo lepo prosla katjo al pa klara... da mi poveda kak se reče tej pisavi "Rocks" porfix | |
|
| |
vanjuš Baby Blue
Število prispevkov : 166 Join date : 25/02/2009 Age : 28 Kraj : Con mi hadita Annie
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 7:23 pm | |
| Če misliš nasploh je Luna bar. | |
|
| |
TITITI Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 7:31 pm | |
| vanjuššššššššššš graciasssssssss!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
.Deia. Baby Blue
Število prispevkov : 131 Join date : 17/10/2008 Age : 27
| |
| |
Tinnca. El Corazon de Bombon
Število prispevkov : 694 Join date : 02/04/2009 Age : 30 Kraj : con mis amigos (:
| |
| |
blair` Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2268 Join date : 14/12/2008 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Jul 18, 2009 1:56 pm | |
| mislim saj pa ih ma en kup forumov takih ozadij. | |
|
| |
Tinnca. El Corazon de Bombon
Število prispevkov : 694 Join date : 02/04/2009 Age : 30 Kraj : con mis amigos (:
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Jul 18, 2009 2:06 pm | |
| Aia, jst sm misnla da mate samo vi taksenga . | |
|
| |
blair` Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2268 Join date : 14/12/2008 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Jul 18, 2009 2:09 pm | |
| no saj jaz newem ampak ko sem tak malo te bedne any forume glejala majo skoro usi tole ozadje . ; boljše za njih da ne ponavljajo ;D | |
|
| |
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Jul 18, 2009 2:21 pm | |
| Ja, glede tega ozadnja ne vem... ce ga je Klara nardila, pol so mal kopiral ja. Sam nism pa zihr, tko da bo najbols da ona ko se vrne pove, ker ce je na netu dosegljiv, niso od nas kopiral... | |
|
| |
klarch. Admin
Število prispevkov : 2548 Join date : 02/10/2008 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 29, 2009 11:31 pm | |
| To ozadje je nardila uporabnica dulce_klara tk da je kopirano | |
|
| |
TITITI Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 29, 2009 11:52 pm | |
| klarch.... a pa je čisto mogoče da ona pozna koga iz tistega foruma pa pač je tudi njemu/njej dala na uporabo??
ne se bunit sam razmišlam | |
|
| |
trendy Super Fan
Število prispevkov : 1136 Join date : 30/04/2009 Age : 28 Kraj : donde sea con trendy
| |
| |
GITTA Tinkerbell foruma
Število prispevkov : 3584 Join date : 09/10/2008 Kraj : con mis Morenos
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Avg 02, 2009 11:57 pm | |
| koda za podpis na sredini - Koda:
-
[center]link(img)odbannerja[/center] | |
|
| |
trendy Super Fan
Število prispevkov : 1136 Join date : 30/04/2009 Age : 28 Kraj : donde sea con trendy
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Avg 03, 2009 12:09 am | |
| | |
|
| |
serenity Empezar desde cero
Število prispevkov : 15 Join date : 08/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Avg 08, 2009 2:15 pm | |
| vem da me bodo zdej nekateri napadli in se po možnosti začeli kregat, zato najprej povem da se nočem kregat, samo eno pripombo mam. pač na dan vaše prenove sm js pršla za par trenutkov na forum (drugače nisem gor), da pogledam kako je rezinca prenovila pa vse. in če se prav spomnim, takrat ni bilo tistega pozdrava kjer so od any oči. nekaj dni zatem smo prenovili tudi mi (in ne zanalašč takoj za ARjem, pač naključje, da ne bo kdo mislu) in smo pač uvedli tiste barvne gumbke, ki so linki do uradnih Anahi strani. in danes sm js odkrila še eno novost na forumotionu, in sm pršla sm gor da pogledam če slučajno nimate tudi vi tega, in namesto tega vidim tiste gumbke, ki ne služijo za linke ampak očitno za okras, pa vseeno. so enake velikosti in v enakem delu foruma, samo da pač služijo nekemu drugemu namenu. in verjamem da sm zdej izpadla kot da iz muhe delam slona, ampak če se ne motim imata AR in ASL najmanj takih prepirov glede ponavljanja, ker oba foruma želita unikatnost in ne ponavljata. in vem da so samo nedolžni majhni gumbki ki so komaj vidni, ampak js sm to takoj opazla in tudi če ni nihče pred mano, po mojem ste to vidli pri nas. | |
|
| |
Tadeia.* Orgullosamente AR
Število prispevkov : 1322 Join date : 13/10/2008 Age : 30 Kraj : con Angelitos!
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Avg 08, 2009 2:50 pm | |
| serenity am. tist pozdrav je biu že prej, sam da so zdej spremenile text pa tu. kere gumbke to mislš? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Avg 08, 2009 2:56 pm | |
| gumbke ki so nad in pod sličico z očmi | |
|
| |
GITTA Tinkerbell foruma
Število prispevkov : 3584 Join date : 09/10/2008 Kraj : con mis Morenos
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Avg 08, 2009 2:56 pm | |
| uh.. vidm da me je Tadeja prehitela jst tut nimam pojma o kerih gumbkih govoriš pozdrav smo mi meli že pred prenovo, sam da je bla druga slikca ne verjamem da bi Klara (mislm da je ona nardil pozdrav) kopirala ker hočmo bit edinstveni... drgač pa počakmo na njo pa bo ona vse razjasnila EDIT: aa te gumbki... ma jst nisem registrirana na tem forumu k ti govoriš zato.... | |
|
| |
Tadeia.* Orgullosamente AR
Število prispevkov : 1322 Join date : 13/10/2008 Age : 30 Kraj : con Angelitos!
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Avg 08, 2009 3:14 pm | |
| aja. tisti gumbki. ja tu je pač okras. sej če mate vi pač za neki "prehod" na druge strani, pr ns je pa za okras še ne pomen da je klara ponavlala, kar vrjamem da ni. sej tut jst dam neuem na kakšne slikce tele pikice al pa neuem kaj, pa tut ne kopiram. neuem. tu se morte z njo zment, sam pomoje je tu pač njena ideja al neuem. | |
|
| |
klarch. Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Avg 08, 2009 4:09 pm | |
| Obsešn hej, no problem nič ne bomo zamerli al pa kej. Sam zdej sm mal zmedena ... Ker pozdrav pa to smo mi meli že prej in tole sm jz tud že med prenovo nardila v photoshopu te učke pa gumbke ampak sem kasnej naštimala, ker sm pozabla kje že naštimam. Tk da jz res nisem tega kopirala, sem jih pa nardila v photoshopu ker sm se končno naučla kk tist lesk delat in sm bla čist ponosna. Nisem pa nič kopirala al pa karkoli in tisto je zgolj, da portal lepše izpade. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Avg 09, 2009 11:19 am | |
| pol pa okej, važno da nisi kopirala ker mi je blo res čudno, ker ponavadi nimamo nč isto, pol pa tko ... no, zdej je razjasnjeno ^^ abrazos | |
|
| |
klarch. Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Avg 09, 2009 1:55 pm | |
| ne, nisem. ker sej veš, da AR pa ASL zmeri mata unikat ideje. tk da, peace && love še naprej | |
|
| |
Kaiič. Anclada en mi corazon
Število prispevkov : 268 Join date : 27/12/2008 Age : 29 Kraj : On Anahi Rocks Slo.
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Avg 15, 2009 7:57 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
| |
|
| |
| Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
|