| Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
|
+62anaaHii ♥ **Anny** katka Ivaanć* Sanchiika tinki. annie.* Renata.^^ DeaRAWR Xx.Loquitaa.Xx tinkerbell_sanja .Glorč.* Tinčeeq princess annie Miha^^ -anny- serenity trendy Tinnca. Anni. .Deia. vanjuš ßeiip^^ Rebeldika hudaura MaRy Alya. Anja. Kaiič. henchie. ptička pupaRBD enrique_gordana anii Sanč* janči. DemiJoe_4ever iny* GITTA .:MaShiKa:. anny. anahii.* TITITI NINČ. <3 blair` AnnCh VaniLLa^Ninć tinky rocks Tadeia.* tinky.rocks Nelly. Dul<33 Lejčii. š.PeLč^^ Monny anahi.beŁŁaaa @teia mašek. almy_rbd katja01 Tjashy klarch. 66 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
MaRy El Corazon de Bombon
Število prispevkov : 686 Join date : 04/06/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 11:53 am | |
| | |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2177 Join date : 06/12/2008 Age : 31 Kraj : Barcelona! <3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 1:03 pm | |
| Heeei! Eno prašanje. Tm pr Pripombe AR piše da grejo naPJ tut čikas iz AR. Pa me zanima a AR Slovenia al kako? Pa kdo to gre? | |
|
| |
klarch. Admin
Število prispevkov : 2548 Join date : 02/10/2008 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 1:09 pm | |
| Ne, ne. Chikas iz drugih AR sam ma Katja kontakt z njimi, pa bo rekla če lahko nam zrihtajo kak pozdrav | |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 1:17 pm | |
| ajaa! Sm misnla da gre kera iz našga AR-ja! hehe | |
|
| |
Monny Membro de Mia´s club
Število prispevkov : 2102 Join date : 17/10/2008 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 4:41 pm | |
| jai upam, da dobimo pozdrau eno vprašanje mam: te slikce animirane za podforume. Mi ne delajo dones. Pa me zanima a je tko nasplošno kej narobe al samo pr men | |
|
| |
TITITI Orgullosamente AR
Število prispevkov : 1880 Join date : 12/02/2009 Age : 28 Kraj : maribor
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 4:50 pm | |
| verjetno je kaj na tvojem računalniku narobe ker men delajo | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 5:01 pm | |
| | |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 9:08 pm | |
| nism vedla kam nej napišm. a ni dons sam še 11 dni do PJ?? Če so 16.7. ! K tm piše še 14. Mislm da se že ene par dni ni nč premaknil. hehe | |
|
| |
klarch. Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Jul 05, 2009 9:10 pm | |
| Ja, ker je treba ročno premikat pa smo se odločli, da bomo na vsake par dni premaknal =P Tk da danes, al pa jutr bo Katja premaknala | |
|
| |
ßeiip^^ Empezar desde cero
Število prispevkov : 40 Join date : 28/06/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 12:28 pm | |
| | |
|
| |
klarch. Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 2:31 pm | |
| Ma dej s tem forumom mam jz čist stalno probleme ej. Že ko so nardil forum, je bla barva skor enaka kt tuki. A zdej pa še to al kaj. Mislim to mi pa res ni kul. Pa še ta Hayden se na ljudi staalno spravlja zarad kopiranja, je pa admin na tem forumu in ko pa ona kopira je pa kul al kaj? Sem prijavljena na ta forum, sam se bom jz z adminko po msnju zmenla, ker jih mam pa res zadost. To sm se jz spomnala, da bi to mela in mislim, da je bla moja ideja unikatna. Se strinjate? Pa tud tam, pri reviji majo podobno ko mi. Mi mamo quiero una revista, oni pa kr donde es mi revista. Pa pri la famili isto. Jz sm napisala una loca familia, oni pa kr esto es una loca familia. Ma dej, zdle mi je pa use dol padlo, ful so me razočarali. Prav brezveze se mi je že kregat z njimi. EDIT wau, zdej sem opazla še, da majo tam pri any in ostali ko mamo mi RBD, rebelde pa to še isti vrstni red. In seveda, naši ostali projekti se imenujejo, ella puede todo, oni majo kr si yo puedo tu tambien. Ma prav jezna sm zdle in to ful ! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 2:50 pm | |
| Mah Klara. Kaj morš. Ljudje nimajo svojga lajfa. Nimajo svojih idej. Če so že tok da odprejo forum nej vsaj se spomnejo kej svojega ne pa da od drugih (mimogrede uspešnih) forumov kopirajo. Ti oz. mi vsi smo se za ta forum trudili in ne smemo dovoliti, da bi nekdo, ki ima pač malo preveč časa in nima svojih idej vse pobral in prenesel na svoj foru,. Ko so odprli forum sem videla to barvo, kot jo imamo mi. Ampak to sem rekla ma dobro kaj moreš. Ampak mi ni bilo kul. Zdej ko sem pa to videla me je pa groza. Pa to Nežo al whatever mam jst tut na msnju in vedno ful oglašuje forum in govori da so unikatni in nevem kaj še vse. Ja, lahko, da so unikatni za tiste, ki ne vedo kaj delajo. Ravno danes sem bila dodana k pogovoru. pa se najprej še nisem zavedela za kaj se gre. So govorili, da so naredili prenovo, ki je čudovita in oh in sploh. Ampak sploh nisem pogledala linka, ker mi ta forum ni nekaj ušeč. In ful neki, da je prenova in da je use unikatno in to. Nihče pa ne pomisli, da je ta unikat naredila neka druga oseba in te je vse le kopija nekega drugega foruma. Res, folk nima svojga lajfa. Use kar zna narest je copy pa paste na drug forum. Dobr da nam še headerja ne vzamejo Na živce mi grejo, res. Pa ne samo te. Tudi drugi, ki kopirajo. Sm lih gledala na AT to temo in sm ful jezna bla. Pa noben od AR in AT ni moj. Ampak glede na to, da na njem preživim veliko prostega časa mi vsekakor ni vseeno kaj dela folk in ni mi vseeno to, da dobesedno krade Oprostite, malo sem se razpisala ampak to sem mogla povedat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 3:49 pm | |
| Ja se strinam z obema .Neža skuuzz sam oglašuuje.Pa upam da niste jezni kr sm powedlla.Ampak me rees moot kr eni kopirajo Ajja pa še stopnjo majo enako. APA puufina Pa še od ASL so kopiraal | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 4:07 pm | |
| | |
|
| |
pupaRBD Orgullosamente AR
Število prispevkov : 1720 Join date : 18/10/2008 Age : 28 Kraj : Con mi bebita any..<3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 4:14 pm | |
| to je pa res že višek ne..naredijo skor iste naslove tem kot mamo mi...kak si sploh upajo kopirat taki forum kot smo mi...majo 60 članov ( zaj z mano vred ker sem se prijavla da vidim kaj so kpirali)ampak to je res ful nesramno ne..sploh nimajo svojih idej...pa zaj še srečanje..mislim helouu res so malo pokjeni ne.. brez besed sem res...tak malo članov ko majo pa nas tu nekaj kopirajo..daj no... | |
|
| |
TITITI Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 4:15 pm | |
| sam to mi je mal čudn ker annie naj nebi prišla v slo | |
|
| |
pupaRBD Orgullosamente AR
Število prispevkov : 1720 Join date : 18/10/2008 Age : 28 Kraj : Con mi bebita any..<3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 4:16 pm | |
| ja sam to se še ne ve ne...al se?? sem zamudla kaj ko me ni blo slučajno ^^ | |
|
| |
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 4:24 pm | |
| Ja jst sm tut prijavljena. Oprostite ampak jaz ne bom tiho. jaz bom povedala kar imam pa tudi če bo kdo od njih užaljen. Tudi mi smo zaradi tega kar delajo Čudno da nimajp še kratico AR edit: napisala sem pritožbo: Torej. imam pribombo, ki ni ravno mala. Pišem v imenu celotnega Anahi Rocks, ker nam sploh ni kul kar delate. Takoj, ko pridemo na forum opazimo kaj: Prekopiran naslov podforuma Hola donde has estado? potem: Stopnja se imenuje APA pitufas.. isto kot na AR Pitufina de Any. Našla bi še veliko drugih (prekopiranih stvari) Nevem, ampak moje mnenje je tako,da če že imate forum naj bo vsaj resnično vaš ne pa prekopiran iz drugih (mimogrede zelo uspešnih ) forumov. Zelo oglašujete svoj forum kot unikaten ampak noben pa ne pove, da je polovica prekopiranega iz Anahi Rocks. Oprostite. Mogoče sem koga užalila ampak js ne bom tiho. Preveč rada mam Anahi Rocks, da bi dovolila, da vsak ki pride mimo prekopira stvari in da na svoj forum. Nisem ne adminka ne moderatorka ampak za forum mi niti pod razno ni vseeno. Mogoče niste opazili ampak na naših izdelkih piše (c) carslo kar pomeni avtorske pravice. In če na NAŠIH izdelkih, ki so jih naredile NAŠE adminke in vsi ostali to piše pomeni da je to NAŠE. Drugo bi bilo če bi mi to našli na netu in dali na svoj forum. Fora pa je v tem da so se naš MT to spomnl SAMI in ne bomo dovolil, da bi kradli.. Dobesedno
Nazadnje urejal/a Monny Pon Jul 06, 2009 4:31 pm; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 4:26 pm | |
| ajja sej sm jihh jz že nadrla pa je ena napisalla: Js sploh ne vidim nič enak!? Mogoče je čih to ime podforuma isto, drugo pa nič.... sicer pa mislm da je klarch. kle gor registrirana, ker sm vidla da je neka klarch. gor... in se ni nič pritožla da je kej isto, pa je adminka na AR. :mežik: | |
|
| |
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Jul 06, 2009 4:35 pm | |
| Ok, js sm forum res na brzino preletela... Se strinjam da bi lahko naredili bolj svoje naslove tem, ker s tako podobnimi, res ne morejo pricakovat drugega kot pritozb... Pa barvna paleta je res tako siroka da bi lahko vsaj zaenkrat dali druge odtenke kot jih imamo mi... ampak mam feeling, da jim ne moremo kaj dosti, ker so se "potrudli" in spremenili vsaj vrstni red besed, pa tudi grafike nimajo cisto nase... tko da ne vem ce bomo kej veliko dosegli. Kar se srecanja tice, jim tudi ne morem kej veliko ocitat, ker so taka srecanja lahko nekaj obveznega iz strani glavnih sedezev... se mi pa vseeno zdi malo prevec, da govorijo o predaji pred hotelom Lev, o obljubljeni kartah itd, ko se niti koncert ni potrjen, kaj sele kaj drugega... ampak pustmo to, sej ni nasa stvar. | |
|
| |
vanjuš Baby Blue
Število prispevkov : 166 Join date : 25/02/2009 Age : 28 Kraj : Con mi hadita Annie
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 3:49 pm | |
| Samo jaz vidim razpacan forumski banner al vsi? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 3:51 pm | |
| očitno samo ti ekr jaz ne | |
|
| |
TITITI Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 3:57 pm | |
| vanjuš včasih rabi malo več časa da se kak bi rekla naloži | |
|
| |
.Deia. Baby Blue
Število prispevkov : 131 Join date : 17/10/2008 Age : 27
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Jul 08, 2009 3:59 pm | |
| mene je še ta neža prosila, da nardim header za ta forum ampak ga pol nisem | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
| |
|
| |
| Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
|