| Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
|
+62anaaHii ♥ **Anny** katka Ivaanć* Sanchiika tinki. annie.* Renata.^^ DeaRAWR Xx.Loquitaa.Xx tinkerbell_sanja .Glorč.* Tinčeeq princess annie Miha^^ -anny- serenity trendy Tinnca. Anni. .Deia. vanjuš ßeiip^^ Rebeldika hudaura MaRy Alya. Anja. Kaiič. henchie. ptička pupaRBD enrique_gordana anii Sanč* janči. DemiJoe_4ever iny* GITTA .:MaShiKa:. anny. anahii.* TITITI NINČ. <3 blair` AnnCh VaniLLa^Ninć tinky rocks Tadeia.* tinky.rocks Nelly. Dul<33 Lejčii. š.PeLč^^ Monny anahi.beŁŁaaa @teia mašek. almy_rbd katja01 Tjashy klarch. 66 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
.Glorč.* Baby Blue
Število prispevkov : 53 Join date : 09/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Okt 28, 2009 11:26 pm | |
| | |
|
| |
Monny Membro de Mia´s club
Število prispevkov : 2102 Join date : 17/10/2008 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Okt 28, 2009 11:33 pm | |
| - .Glorč.* je napisal/a:
- Klara * (Adminka)
popravek (: forum sta nardile Katja in Klara | |
|
| |
Tinčeeq Empezar desde cero
Število prispevkov : 35 Join date : 28/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Čet Okt 29, 2009 5:25 pm | |
| - Monny je napisal/a:
- .Glorč.* je napisal/a:
- Klara * (Adminka)
popravek (: forum sta nardile Katja in Klara Hvala obe.. Monny iaz sm mislila PODFOURM. HH | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Nov 02, 2009 10:35 pm | |
| Erm. sam prašala bi Katjo & klaro zaka ni več ADpartner oglasov. no usaj men jih ne kaže že 2 dni besitos <3 <3 <3 | |
|
| |
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Nov 02, 2009 11:19 pm | |
| Monny, mi jih nismo umaknili, morda je sam trenutno kej narobe na strani al pa kej... men jih tudi ne kaze trenutno, ampak pomoje je najbols da pocakamo se par dni, pa da vidmo kako pa kej... ce jih se ne bo, bomo magari pisali na njihov mail.
lp | |
|
| |
ptička Super Fan
Število prispevkov : 1019 Join date : 12/10/2008 Age : 30 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Tor Nov 03, 2009 3:40 pm | |
| meni pa jih kaže že ves čas, kr nonstop klikam gor morda samo zanekaj časa zginejo XD. | |
|
| |
klarch. Admin
Število prispevkov : 2548 Join date : 02/10/2008 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Čet Nov 05, 2009 7:56 pm | |
| Zdej pa mislim, da delajo? Včasih jih kaj zmatra pa mal zaštrajkajo Ampak kr kliknite ko pridete. Najbolše, da kliknete na use štiri pa mate zavihke mal odprte potem pa čez neki časa spet. Čim pogosteje ok? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Čet Nov 05, 2009 10:46 pm | |
| - klarch. je napisal/a:
- Zdej pa mislim, da delajo? Včasih jih kaj zmatra pa mal zaštrajkajo
Ampak kr kliknite ko pridete. Najbolše, da kliknete na use štiri pa mate zavihke mal odprte potem pa čez neki časa spet. Čim pogosteje ok? delajo zaj ja :D js jih zaj kr usak dan klikam, ker itak vmes lahko kej druzga delam :D upam, da bo kmal 40 € al kok že more bit | |
|
| |
iny* Super Fan
Število prispevkov : 1135 Join date : 02/01/2009 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Nov 08, 2009 6:01 pm | |
| A js to šele zdej vidim? da je tut stopnja spammer? | |
|
| |
pupaRBD Orgullosamente AR
Število prispevkov : 1720 Join date : 18/10/2008 Age : 28 Kraj : Con mi bebita any..<3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Nov 08, 2009 6:44 pm | |
| - iny* je napisal/a:
- A js to šele zdej vidim? da je tut stopnja spammer?
jaz sem tut to zdaj opazla ;D | |
|
| |
tinkerbell_sanja Hablas Mal ; Spammer
Število prispevkov : 498 Join date : 15/07/2009 Age : 26 Kraj : Con mi hadita Anahi*
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Nov 08, 2009 7:36 pm | |
| - iny* je napisal/a:
ja to je dodala zarad mene k kao spammam. Mogoče res spammam sm se tega ne zavem :-( | |
|
| |
klarch. Admin
Število prispevkov : 2548 Join date : 02/10/2008 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Nov 08, 2009 9:17 pm | |
| Ja, dodala sem stopnjo spammer, ker sem bila primorana. | |
|
| |
Število prispevkov : 1720 Join date : 18/10/2008 Age : 28 Kraj : Con mi bebita any..<3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Nov 08, 2009 9:17 pm | |
| - tinkerbell_sanja je napisal/a:
- iny* je napisal/a:
ja to je dodala zarad mene k kao spammam. Mogoče res spammam sm se tega ne zavem :-( ja saj verjetno nebos edina ki bo v tej skupini ne... probaj cim kvalitetnjese poste pisat pa ne v isto temo 15× napisat eno besedo al pa '' se strinjam'' pa take.. pol ni cudno da mas taki naziv... se opravicujem ker sem se vmesala sam...tut meni gre na jetra da eni napisejo v isto temo nwm kolkokrat ''wow'' pa spet cez dva posta ''se strinjam''' pa spet ''ful super''...nwm pac to je moje mnenje.. | |
|
| |
Število prispevkov : 498 Join date : 15/07/2009 Age : 26 Kraj : Con mi hadita Anahi*
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Ned Nov 08, 2009 9:33 pm | |
| - pupaRBD je napisal/a:
- tinkerbell_sanja je napisal/a:
- iny* je napisal/a:
ja to je dodala zarad mene k kao spammam. Mogoče res spammam sm se tega ne zavem :-( ja saj verjetno nebos edina ki bo v tej skupini ne...
probaj cim kvalitetnjese poste pisat pa ne v isto temo 15× napisat eno besedo al pa '' se strinjam'' pa take.. pol ni cudno da mas taki naziv...
se opravicujem ker sem se vmesala sam...tut meni gre na jetra da eni napisejo v isto temo nwm kolkokrat ''wow'' pa spet cez dva posta ''se strinjam''' pa spet ''ful super''...nwm pac to je moje mnenje.. ja itak+ sej maš prov nć...se pa morm pobočljšat k tega naziva ne maram | |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2177 Join date : 06/12/2008 Age : 31 Kraj : Barcelona! <3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pon Nov 09, 2009 2:12 pm | |
| Mene pa samo zanima kako nam gre kej z dnarjem? pač to k klikamo na te oglase? hehe Los quieroooo! <3<3<3 | |
|
| |
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sre Nov 11, 2009 11:46 pm | |
| - Alya. je napisal/a:
- Mene pa samo zanima kako nam gre kej z dnarjem? hehe
Los quieroooo! <3<3<3 Kr fajn nam gre, i have to say, sm zdej v enem mescu nabral vec k prej v pol leta Gracias a todos. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Čet Nov 12, 2009 6:13 pm | |
| jaz bi samo vprasala zakaj mi napise You are disconnected ko grem v chatbox?? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Čet Nov 12, 2009 7:16 pm | |
| - pupaRBD je napisal/a:
- jaz bi samo vprasala zakaj mi napise You are disconnected ko grem v chatbox??
sigurn se morš še prijavt tko je tut men pisal prijavi se pa bo vse ok | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pet Nov 13, 2009 5:11 pm | |
| - tinkerbell_sanja je napisal/a:
- pupaRBD je napisal/a:
- jaz bi samo vprasala zakaj mi napise You are disconnected ko grem v chatbox??
sigurn se morš še prijavt tko je tut men pisal prijavi se pa bo vse ok aja zaj sem pogruntala da mors tam stisnit prijava...sam ful slabo se vidi tisto..tak da bi mogoce mogli dat malo bol vidno.. | |
|
| |
katja01 Admin
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Pet Nov 13, 2009 8:50 pm | |
| | |
|
| |
Xx.Loquitaa.Xx Empezar desde cero
Število prispevkov : 47 Join date : 28/11/2009
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Nov 28, 2009 11:23 am | |
| Zanima me zakaj mi noče podpisa dat pa sm use napisala kar bi rada mela pa dala pošlji pa ga ni ? | |
|
| |
katja01 Admin
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Sob Nov 28, 2009 1:16 pm | |
| Morda v postu nisi oznacla.. tam spodi ko post napises, pod njim so ene moznosti in mors tam izbrat "objavi podpis" al neki takega... aja pa pri profilu, si zihr da mas oznaceno da hoces objavo? Ker ne vem kaj bi blo drugega, moglo bi ti delat.. | |
|
| |
mašek. Ganador.
Število prispevkov : 675 Join date : 11/10/2008 Age : 29 Kraj : nowhere.
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Tor Dec 01, 2009 12:53 am | |
| zdj nevem, al je to tk naštiman al kaj sm okej.. no pač, tam k ste dal ARTshop [k je bajdmim ful dobra ideja, čeprou majo na uniju že tu. ], k si ti Katja objavla svoje izdelke. in zdj nevem al zanalašč napisan [Only admins are allowed to see this image] al je to kej z 'menoj' narobe? XD ker mi pol tut tvojga podpisa recimo ne pokaže oz. isto piše. ampak to sam v tisti temi Galerija bannerjev. drugje čist fajn vidm podpis. (: | |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2177 Join date : 06/12/2008 Age : 31 Kraj : Barcelona! <3
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. Tor Dec 01, 2009 1:45 pm | |
| - mašek. je napisal/a:
- zdj nevem, al je to tk naštiman al kaj sm okej.. no pač, tam k ste dal ARTshop [k je bajdmim ful dobra ideja, čeprou majo na uniju že tu. ], k si ti Katja objavla svoje izdelke. in zdj nevem al zanalašč napisan [Only admins are allowed to see this image] al je to kej z 'menoj' narobe? XD ker mi pol tut tvojga podpisa recimo ne pokaže oz. isto piše. ampak to sam v tisti temi Galerija bannerjev. drugje čist fajn vidm podpis. (:
Maša men čist isto pokaže! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
| |
|
| |
| Vprašanja Anahi Rocks Slovenia. | |
|