| Pomoč Anahi Rocks Slovenia. | |
|
+22neja_mia Miha^^ tinki. princess annie tinkerbell_sanja almy_rbd Alya. DeaRAWR TITITI pupaRBD trendy Lady.* Kaiič. Nincha iny* DemiJoe_4ever katja01 NINČ. <3 blair` GITTA Monny klarch. 26 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
tinki. Baby Blue
Število prispevkov : 143 Join date : 14/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Tor Dec 01, 2009 1:58 pm | |
| mene zanima tm kjer je ART Shop se sploh bannerjev ne vidi. Piše sam ; [Only admins are allowed to see this image] | |
|
| |
princess annie Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2229 Join date : 06/09/2009 Age : 28 Kraj : vransko
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Tor Dec 01, 2009 2:52 pm | |
| - DeaRAWR je napisal/a:
- princess annie je napisal/a:
- no pa še ena stvar me zanima, kje lahko dobiš ta program za artanja, a si ga lahko z interneta dol potegneš al kok je to?
Sej use programe za ARTanje loh z neta dol povlečeš. Edin Photoshop mam jst na cedeju. ja kiri so pa tti programi za artanje, js ne poznam glih tega, če mi lahk kdo mal razloži plis, ker bi se fulllllllll rada teg naučila | |
|
| |
DeaRAWR El Corazon de Bombon
Število prispevkov : 419 Join date : 14/08/2009 Age : 29 Kraj : Tu pa Tam. ;P
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Tor Dec 01, 2009 3:59 pm | |
| - princess annie je napisal/a:
- DeaRAWR je napisal/a:
- no pa še ena stvar me zanima, kje lahko dobiš ta program za artanja, a si ga lahko z interneta dol potegneš al kok je to?
Sej use programe za ARTanje loh z neta dol povlečeš. Edin Photoshop mam jst na cedeju. ja kiri so pa tti programi za artanje, js ne poznam glih tega, če mi lahk kdo mal razloži plis, ker bi se fulllllllll rada teg naučila Um.. Photoshop, PhotoFiltre, PhotoFiltre Studio, PhotoScape, Paint shop pro, Animation Shop. Za tutoriale ti pa priporočam un gorum ART telenovele. In tukej mau poglej. Uglaunem po forumih se takih uradnih mau prjau pa poglej. Tam se boš ful naučila. JSt sm se tut tam naučila ; ) | |
|
| |
princess annie Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2229 Join date : 06/09/2009 Age : 28 Kraj : vransko
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Tor Dec 01, 2009 4:04 pm | |
| - DeaRAWR je napisal/a:
- DeaRAWR je napisal/a:
Sej use programe za ARTanje loh z neta dol povlečeš. Edin Photoshop mam jst na cedeju. ja kiri so pa tti programi za artanje, js ne poznam glih tega, če mi lahk kdo mal razloži plis, ker bi se fulllllllll rada teg naučila Um.. Photoshop, PhotoFiltre, PhotoFiltre Studio, PhotoScape, Paint shop pro, Animation Shop. Za tutoriale ti pa priporočam un gorum ART telenovele. In tukej mau poglej. Uglaunem po forumih se takih uradnih mau prjau pa poglej. Tam se boš ful naučila. JSt sm se tut tam naučila ; ) ok prou hvala | |
|
| |
DeaRAWR El Corazon de Bombon
Število prispevkov : 419 Join date : 14/08/2009 Age : 29 Kraj : Tu pa Tam. ;P
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Tor Dec 01, 2009 8:57 pm | |
| - princess annie je napisal/a:
- DeaRAWR je napisal/a:
- DeaRAWR je napisal/a:
Sej use programe za ARTanje loh z neta dol povlečeš. Edin Photoshop mam jst na cedeju. ja kiri so pa tti programi za artanje, js ne poznam glih tega, če mi lahk kdo mal razloži plis, ker bi se fulllllllll rada teg naučila Um.. Photoshop, PhotoFiltre, PhotoFiltre Studio, PhotoScape, Paint shop pro, Animation Shop. Za tutoriale ti pa priporočam un gorum ART telenovele. In tukej mau poglej. Uglaunem po forumih se takih uradnih mau prjau pa poglej. Tam se boš ful naučila. JSt sm se tut tam naučila ; ) ok prou hvala Ni za kej. Pa še kdaj : D : D | |
|
| |
Miha^^ Baby Blue
Število prispevkov : 161 Join date : 23/10/2008 Age : 26 Kraj : Mexico!
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Pet Feb 19, 2010 7:18 pm | |
| | |
|
| |
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Pet Feb 19, 2010 8:17 pm | |
| - Miha^^ je napisal/a:
- http://rihannafans.forumotion.com/
tale forum vas je TOTALKA kopiral...nisem vedel pa kam napisati to Krasno, zna kdo srpsko, da bi jim razložu da so te zadeve naše avtorsko delo, in da jih ne morjo kopirat? Hvala Miha za obvestilo. | |
|
| |
neja_mia Pitufas de Any
Število prispevkov : 4223 Join date : 29/04/2009 Age : 25 Kraj : Celje
| |
| |
Miha^^ Baby Blue
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 2:05 am | |
| de nada.^^ mislim prvo pridem na forum kr tk po naklučju wooow kaka fejk navgacija,in potem še tile nove objave pa to XD šuš pa tale row črtica..dobesedno so vas kopirali..am Google prevajalnik ti dobesedno prevaja Jst sm nekje zasledil da ene uporabnice na forumu znajo srbsko...al kaku že XD tamle ko je ena popravila da je ena druga predsednica AR Croacia pa ji ej ena v hrvaščini odgvorila.^^ to na AR SLO al..da nebo pomote... Drgač pa sm že večkrat zasledil da tile srbski kopirajo iz drugih držav pa to xd...zadnjič Anahi Sin Limites Internacionak;Danes AR....joj '' | |
|
| |
AnahiPortilla Baby Blue
Število prispevkov : 62 Join date : 11/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 2:20 am | |
| am js znam še kr dobr srpsk.. EDIT* sm že poslala sporočilo adminu.. Cao! Widela sam da ste kopirali mnogo stwari sa nasheg foruma.. https://anahirocksslo.forumsl.net/forum.htm Kao naprimer nawigacije.. Molim was da to skloniti,u suprotnom chemmo was prijawiti na Forumotionu Wi dobro znate da je Strogo zabranjeno kopiranje sa tudjih foruma.. Ako ne skloniti swe nashe stwari koje ste kopirali,tuzicemo was. bolje da napravite svoju navigaciju i ote stvari nego da kopirate.
bss | |
|
| |
anaaHii ♥ Pitufas de Any
Število prispevkov : 4578 Join date : 17/12/2009 Age : 28 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 1:29 pm | |
| waww ful dooobr tnnx | |
|
| |
neja_mia Pitufas de Any
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 1:36 pm | |
| Ja ful tnx !!!!!! Zdej bojo pa verjetn spremenil oz. 100 % bojo. Mene pa zanima kaj so odgovoril, ko si jim to napisala ??? | |
|
| |
AnahiPortilla Baby Blue
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 1:46 pm | |
| niso še nič odpisal nazaj... | |
|
| |
neja_mia Pitufas de Any
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 1:47 pm | |
| - AnahiPortilla je napisal/a:
- niso še nič odpisal nazaj...
Aha... Upam, da bodo kmal odpisal... Sicer pa... Od kod znaš ti srbsk ??? ( Če seveda ni skrivnost ??? ) | |
|
| |
AnahiPortilla Baby Blue
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 1:50 pm | |
| xaxa.. pa nwm.. mam dost prjatlc k niso iz slovenije.. in govorijo srpsk, hrvašk, pa še sestično mam v hrvaški.... in se že tko naučim.. pa še dost sm na srpskih forumih.. pa še od prej sm dost znala.. nevem no..^^ edit* mi je že odpisala nazaj... vazi..sklonicemo :D to je samo privremeno..ja nisam ni znao da su sa vaseg foruma, dala mi je jedna drugarica i rekla da je ona napravila..sorry..sklonicemo :Drekla je, da bojo odmaknl vse kar so kopiral.. in da ni veu da je to z tega foruma, ker mu je te stvari dala prijateljica, ki je rekla da je to sama nardila.. | |
|
| |
neja_mia Pitufas de Any
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 2:10 pm | |
| Aha cool. Tale prjatlca je pa nesramna... No pa ne bom zdej o tem... Upam, da bojo odmaknal čimprej. | |
|
| |
Sanchiika Super Fan
Število prispevkov : 882 Join date : 01/01/2010 Kraj : Anahi world <3
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 2:29 pm | |
| katja01 jaz znam srbsk za un forum k kopira | |
|
| |
AnahiPortilla Baby Blue
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 6:04 pm | |
| Sanchiika, sej sm že js poslala. nevem kaj jim je...a se delajo budalo al kaj.. ševedno niso odmaknl.. cc | |
|
| |
neja_mia Pitufas de Any
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 20, 2010 9:27 pm | |
| - AnahiPortilla je napisal/a:
- Sanchiika, sej sm že js poslala.
nevem kaj jim je...a se delajo budalo al kaj.. ševedno niso odmaknl.. cc A še kr niso umaknal ?! GROZA !!!!!! | |
|
| |
Sanchiika Super Fan
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Ned Feb 21, 2010 4:47 pm | |
| jst sm jim napisala - Hola ! Javljam se sa foruma ANAHI ROCK SLOVENIA. Ne možemo shvatit kako more takav ljep in pun fonova od Rihanne prekopirati našu grafiku. Mi smo u tu grafiku uložili puno truda a vi se nam brez pitanja uzeli. Molimo vas da imaknete grafiku i napravite svoju kako i svi ostali forumi. HITNO ODPIŠITE ARS.team odpisal so -> klik na sliko https://2img.net/r/ihimizer/img695/6729/neimenovanab.png | |
|
| |
Miha^^ Baby Blue
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Pon Feb 22, 2010 12:52 am | |
| preod maybe.^^ nč ne zastopim XD | |
|
| |
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Pon Feb 22, 2010 12:56 pm | |
| - Miha^^ je napisal/a:
- preod maybe.^^ nč ne zastopim XD
Kukr sm js razumela je napisu da se opravicujejo, da je njemu grafiko dala ena druga in da delajo drugo grafiko zdej in da bodo do vecera upa ze umaknili naso... ce sm narobe napisala nej me popravi kdo Pa hvala Sanja, da si jim se enkrat napisala. | |
|
| |
Sanchiika Super Fan
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Pon Feb 22, 2010 4:20 pm | |
| - Miha^^ je napisal/a:
- preod maybe.^^ nč ne zastopim XD
- Citiram :
- zares se opravičujemo.Zbrisali bomo...meni je dala prijateljica ikonce ampak jih bomo zamenjali/zbrisali/umaknili. V poteku je nova prenova/izgled tako da bomo zvečer upamo umaknili . Še enkrat se opravičujem.
| |
|
| |
Sanchiika Super Fan
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Pon Feb 22, 2010 5:10 pm | |
| joj spet mi ne delam tipka EDIT*
Zamenjai so samo navigacijo :&: | |
|
| |
Tadeia.* Orgullosamente AR
Število prispevkov : 1322 Join date : 13/10/2008 Age : 30 Kraj : con Angelitos!
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. Sob Feb 27, 2010 1:06 pm | |
| mene zanima zakaj men ne kaže unih modrih kvadratkov, kadar je u temi kej nouga? pousod so vedno beli. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pomoč Anahi Rocks Slovenia. | |
| |
|
| |
| Pomoč Anahi Rocks Slovenia. | |
|