| para Alya | |
|
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: para Alya Ned Dec 20, 2009 10:29 pm | |
| |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2177 Join date : 06/12/2008 Age : 31 Kraj : Barcelona! <3
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pon Dec 21, 2009 10:07 pm | |
| Heeeeei!*
ooo ful hvala za tok lep verz! sm ga ful vesela!
ti povem da sem imela danes ful obupen dan in da si mi ga res tooook polepšala!
zaenkrat še nimam nobene ideje kdo si, vem sam da sem se res nasmejala zaradi tebe! <3<3<3
čeprav ne vem kdo si, te mam tut jaz radaa! <3<3 | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pon Dec 21, 2009 11:13 pm | |
| heeh me veseli, da ti je biu verz všeč al bi ti še kakšno ''darilo'' (beri:banner ) nardila.. sam ne znam to je bil zdj namig.. kr večina punc tukaj takoo lepo arta ampak bom probala kej zrihtat <3 evo za danes še en verz: Los mejores amigos son como las estrellas, aunque no siempre se ven, sabes que están ahí. Good friends are like Stars, you don't always see them, but you know they are always there.
Če se boš slabo počutila in boš mislila da si sama.. nisi!! ne pozabi na NAS!! na mene, na Any in na ostale punce iz foruma, ki te obožujemo in te imamo rade. <3 I LOVE YOU!! |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Tor Dec 22, 2009 6:30 pm | |
| Heeeii mi amiga secreta!
hehe* dons sm mela bolši dan, ampak zdele je še lepši k sm tvoje sporočilo poslala! <3
hehe. sexi namig! hehe sej jt tut ne artam lih kej prevč dobr! hehe no supeer!
aaayyyy que lindo! <3 najlepši verz! ful hvala!
hvala. ne bom pozabila na vas! nate! hehe
radatemam!*
EDIT: tvoj verz je že v mojem podpisu! <3 | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Tor Dec 22, 2009 10:55 pm | |
| aww tvoj podpis je waaww!! me encantaa! noo... ko pridem do nekoga ki dela super lepe bannerje dobiš darilce <3 do takrat pa samo verzi.. ja.. pa po pošti bo tut pršlo uh.. še 1 dan oz. 2 pol pa počitnice wiiuu mal sem razmišljalo kaj naj ti danes napišem.. in evo darilo za božič Kaj naj ti podarim za Božička? Avto? Denar? Prijateljstvo? Za prvi dve želji piši božičku, zadnjo pa ti podarjam jaz!
lepo se mej še jutr, pojutrišnjem u šoli TE ADORO!! ** Zdaj je čas, ko vsaka lučka sveti posebej zate. Božič naj ti bo najlepši čas v letu, ki prihaja in naj se ti uresničijo vse najlepše želje!
|
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Sre Dec 23, 2009 7:27 pm | |
| heeei!*
no ful sm vesela da ti je ušeč moj podpis! hehe* men je tut. =P haha. nče skrbet, sm z verzi tut fuuull zadovolna! <3<3
jaaa končno počitncee! jutr mamo v šoli božično prireditev pa igram v enem skeču. hehe* upam da bo uredu izpadlo, ker besedila še ne znam, pa tak mau zapleten je, pa ga noben ne razume. pol se pa ne smejijo pa ne ploskajo! =(
drž pesti da bo uredu šloo! <3<3
iiiii najlepša hvala za prjatelstvoo! ti ga podarjam nazaaj! ful hvala! <3<3 adoroo*
uf! dons na poti v šolo sem padla na ledu in zdei me boli noga pa roka! čist se bom frderbala! haha xD
no uživej tut tii!!
te adoroooo! eres lo maximo hermanitaa! <3<3<3<3<3
EDIT: še kakšen namig mi pusti kdo si! hehe* | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 2:49 pm | |
| Rdeč nosek, svetle oči, jelenček Rudolf po zraku leti, v saneh, ki jih vleče božiček sedi. Lepo te pozdravlja in ti vesel božič želi! hehe mal pozno ampak vseeno <3 učeri smo meli božično večerjo pa nisem mogla nč pridet na forum... no želim ti VESEL BOŽIČ!! in da nikoli ne pozabiš da te imamo tvoje hermanas full rade ampak sm držala pesti za tebe veš in kok ti je šlo? ja mam podobne izkušnje hehe zadnč u šoli sm se tut jst skor ubila hh je blo čist mokro po tleh pa mi je spodrsnilo.. ampak sem se na koncu ujela.. zdj pa lahk uživamo počitnce hehe namig.. hmm.. bla sem na obeh srečanjih, me maš na fb... am.. karkol povem boš takoj vedla kdo sem.. haha ok.. sem blond (recimo )in.. vem da si bla u Barceloni in da ti je blo ful všeč upam da ti je kej pomagalo fsm.. te adorooo! *** |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 10:15 pm | |
| Holaaa!
iii tut teb vesel božič! <3 jst te mam tut ful rada! hvalaaa za use lepe željee! <3<3
iii lepo da si držala pesti! sm ful vesela! ful je dobr šlo. cela proslava je nakonc ful dobr izpadla, pol smo šle pa punce proslavljat! hehe* smo šle na pico pa bowling! hehe*
ja zdei je use mokro pa spolzko in se skos neki lomim! haha*
jaaaa končno počitniceee! komi sem jih že čakala! <3<3 hehe. a greš kam al boš doma? jst bom doma. mal odpočila pa to! <3
aaaa! mislm da vem kdo sii! k sm sam eni osebi ubistvu povedala za barcelono! hehe* am... a obožuješ Christiana Ronalda pa si za Los Weros? hehe* <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3
VESEL BOŽIČ TUT TEB! <3<3
te adoro hasta las nubeeeees!* | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 10:56 pm | |
| eilaa!! no.. še enkat.. VESEL BOŽIČ!! <3<3 kaj si kej dobila za dariloo? no sej sem vedla da bo super izpadlo uii pica.. zdj sem pa lačna hehe pa bowling.. jst bi se pomoje polomila haha ma.. sem nek nameravala na morje za nou let.. sam se nisem še nč dokončno odločla hehe.. bom kr doma najbrž.. morm si tut jst mal odpočit od šole .. hehe hehe sj sm vedla da boš takoj k omenm Barcelono vedla jaaja moj Cristiano pa BlondPower.. hočem reč BrownPower te adoro hasta las nubes y mas**** <3<3<3<3<3 (recimo da bi se tok reklo) |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 11:01 pm | |
| Heeeei!*
am... dobila sem postelnino, tako roza k so vile gor narisane. tko lebdijo nad enimmestom pa čarobne palčke majo u roki!!! <3<3<3<3<3<3<3 pa eno tako ''stojalo'' za dišeče palčke k sm si ga ful želela! hh*
jaa sej tut jst nism lih blestela pri bowlingu. hehe* pol me je pa use bolel! xD
midve z mami sva tut neki nameravale na morje jet, za en dan mau na izlet, sam k je zdei skos dež pa to. =( =(
jst bom tut kr doma, jaaa odpočila končnoo! <3<3
jaaa sej zaradi Barcelone sem ugotovila kdo si! sej čaki zdei bom napisala tvoj ime, pa boš rekla ne zmotla si se! hehe* sej si ti Gita ane... ne mi zamert če sm se zmotila* hihi xD
no tut teb še 1x VESEL BOŽIČ hermanita! <3<3<3
te quierooo y adorooo hasta el mexico! hehe* | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 11:11 pm | |
| oii!! aw kok dobrr <3<3 ful lepo jst sm pa dubla nov telefon pa še ene par stvari wii hehe ja sej.. če se ne bi jst tam polomila bi me blo pa od bolečin konc hehee tle pr nas majo keglišče.. no sej je podobno k bowling.. in jst rajš niti ne probavam hehe aww.. pol greve lahk spet skup na morje <3 kr poleti smo se mele prou super am.. ja.. zmotla si se.. haha ne sej ne.. to bi bla jst ja <3 zdj pa veš kdo sem nč narobe hehe <3<3 ps yo te quiero y adoro y todo hasta el universo <3 uživeejj!! |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 11:28 pm | |
| Heeeei* aaaaa kok sm vesela k vem kdo si!!! prou upala sm da bi bla ti!!! <3<3 res!! aaaa želja se mi je izpolnila!! hehe* <3<3<3<3<3<3 adoroo!*** uuuu kr nou telefon! hudooo*** <3<3<3 moja sošolka trenira keglanje, pa sm bla enkrat z njo n atreningu. jaa... jst še kugle držat nism mogla kaj šele kej dobr zadet! haha* jaaa greva skupi na morje!<3<3 uf polet sva se mele prou najbolš! greva lahko drugo leto speet! jaaa uglaunm ful sm vesela da si ti moja amiga secretaa!* aaaa y yo te adoro, quiero y admiro hasta el am.. Jupiter! hehe* fajn se meej!* | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 11:39 pm | |
| eilaaa!! ja. jst sem tut ful upala da bom tebe dobila.. da bom jst tvoja amiga invisible! heh men se je tut želja izpolnla hvala Katja jst sem bla full veselaa <3 lej tok zgleda: pr nas pa oči pa moj brat trenirata heeh jst pa samo gledam hehe* jaaa drugo letoo tuut!! haha polet je blo pa itak super ja jst sem tut super vesela, da sem lahk tvoja amiga invisible y ps yo te amo hasta el.. hamm.. ker je dle od Jupitraa.. Saturn (se mi zdi) haha*** Alja&Gita.. hermanas rockeras!! za forum se pa še zmenmo na fb haha komi čakam naslednje srečanje da se spet vidmo <3 te adooroo*** |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 11:40 pm | |
| nek me heca hehe... upam da bo zdj pokazalo link |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 11:47 pm | |
| Heeeeeeeei* ja Katja je najin Božiček! hehe* aaa ni linkaa! če kot gost prilepiš kr neki štekajo te linki! hehe* ja sej jst sm tut nehala po tistem enem treningu! raj jo samo spodbujam pa navijam zanjo! <3 sej misel tut šteje! <3 ja tega poletja ne bom nikol pozabila!* hehe. nujno morva ponovit!<3<3<3 we rock together! <3 ja morva se zment! hehe* uf jst tut kumi že čakam srečanje! baje bo že januarja eno!<3 čikas naju bojo spet mele privilegij videt! hehe* kumi že čakaaam!<3 Y yo te adoro hasta el... am... ne spoznam se lih na planete... plutona! hehe* | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Dec 25, 2009 11:56 pm | |
| oooo!! ja Katja božiček!! just 4 us! mah ja.. no sej sm ti na fb napisala hh ja maš prou.. misel tut šteje.. kr jst tut navijam oh ja.. to poletje.. še zdj se ga spominjam.. najlepše** yeaa.. we rock!! somos lo maximo!! <3 o res?? nisem vedla.. super upam da bo ampak res.. najino veličanstvo! <3 haha hehe pluton baje sploh ni več planet hh ma sej jst o tem tut nimam pojma haha yo te adoro y quiero y admiro y apoyo y.. hasta el Sol <3<3 |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Sob Dec 26, 2009 12:09 am | |
| Heeei!* no zdele grem pa počas u postlo mau še tv gledat! jaa lepo je blo spte mau klepetat s tabo! <3<3 ja baje bo januarja! upam da res! enkrat pred koncertom more še obvezno bit! <<33 xD ja poletje 2009 za vedno! we rock!! somos lo maximo tko kt si rekla! pač sva to midve! kaj čva, je pač težko bit Gita & Alya!<3 aja sam res! am... pol pa em.. neptun?? adoro, amo, quiero, admiro, apoyo, useee hasta el estellas! <3<3 nočko* | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Sob Dec 26, 2009 12:22 am | |
| oilaa!! (to si pa čist vedno na začetku napiševa hehe) ja ful je blo lepo klepetat s tabo kr se že dougu časa nisve nč pogovarjale <3 res upam da bo srečanje čim čim prej! kr bi tebe in use rada čimprej vidla poletje pa... težko ga je opisat z besedami.. za vedno mi bo ostalo u spominu :e25 ja sej.. tok k smo že napisale.. q dificil es ser nosotras... ampak se splača ne haah hamm.. zdj mi je pa že idej zmankalo heh.. uh sm se spomnla te amo, adoro, quiero, admiro, apoyo, todo hasta la otra galaxia heeh nočkoo!! <3 q descases! se tipkave jutr** |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Tor Dec 29, 2009 12:01 am | |
| oilaaa!! kok si?? si bla kej na morju?? sorry kr ti nisem nč pisala sam sem bla bolana.. sm sm zdj že dober amm... mam ene par darilc zate hahaha... glede tega kar sve se zadnč pogovarjale.. I hope you like it uživejj!! te adoooorooo!** |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Tor Dec 29, 2009 11:42 am | |
| Heeeei*
sem super! lihkar sem se zbudilaa!<3 hehe* jaa bla sem na morju. am v soboto! hehe*sm na facebook napisala da greš z mano! haha*
o bogaaa! no glavn da si zdei že dobr! hihi*
OMG!!! kok so hudi blinkcii! najlepši soo! najlepšša hvala hermanita! te amoo!<3<3 use bom ponosilaaaa! hvala! you rock!<3
te amooo hermanaa!<3<3<3 | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Sre Dec 30, 2009 12:18 am | |
| oilaa!! uu ti se pa hitr zbudiš hehe jst se ponavad okol 11.30 haha u res?? grem pogledat sploh nisem opazla... kje pa si bla oz. smo ble?? heh.. ja jih bom tut jst ponosila.. en proximo look heeh no lepo se mej.. pa se še jutr kej slišmo! te adoroo* <3<3 |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Sre Dec 30, 2009 5:26 pm | |
| heeeei*
iiii najlepša hvala za čestitko! učeri sem jo dobila!* <3 ful je lepa! mil gracias!<3<3<3<3
ja ti, moja mami pa jst smo šle mal po Piranu, na pico pol smo se šle pa še kopat v Bernardin! hehe* fuul je blo dobr!
dons greva pa z mami verjetno v Atlantis! hehe*
ja blinkci so svetovni! jih že nosm! <3<3 hehe* hermanas rockeras!<3<3 xD
še enkrat hvala za čestitko!
te adorooo! <3 | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Čet Dec 31, 2009 7:50 pm | |
| eilaa!! ni za kej hehe me veseli da ti je všeč u jaa.. pica je bla full dobra.. heeh a ste šle pol? in kok je blo? Naj ti zadnja decembrska noč odnese vse, kar želiš pozabiti, naj ti prvo januarsko jutro prinese srečo in ljubezen, ki te bosta vodili skozi življenje!srečno 2010 pa te fore ti bom pa jutr napisala haha uživej danes ne.. te adoroo** |
|
| |
Alya. Orgullosamente AR
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Jan 01, 2010 9:58 pm | |
| Hejlaaaa hermanitaa! <3<3
ja sva šle z mami pol v Atlantis in je blo res ful dobro. k sva šle na večerno kopanje in je blo bl mau ludi. pa k sva šle ven plavat je dež padu in je biu res huf občutek! haha*
kako si kej praznovala novo leto? jst sm najprej misnla da bom doma, na konc sm bla pa v mestu. ful je blo dobr. edin dela k je par minut pred polnočjo en tip bliz mene bruhat začeu. in ker so moški seveda čudni, namest da bi mu prjatli kej pomagal oni še ploskajo pa ga slikajo. jooooj! xD
SREČNO 2010! Nej ti prnese ful lepih trenutkov, nej bo to tvoje leto! <3<3<3
uživej y te adorooo!<3<3
we rock!<3 | |
|
| |
TuAmigaI Gost
| Naslov sporočila: Re: para Alya Pet Jan 01, 2010 11:46 pm | |
| oilaa!!
ouu cool.. tok smo mi k smo med temi počitncami še u Lendavo hodili.. pa je tam bazen pa to.. pa je en k je full vroče.. nwm 38 stopinj pol ti pa sneg na glavo pada.. hehe ful dobr občutek..
ma jst sm najprej misnla da bi šla na morje.. ampak pol noben ni šu, pa sem bla kr doma.. najprej smo se nek zajebavali pa nek kartali pol okol enih sem pa še nek tv gledala.. ampak je blo kr ok.. haha budale od moških haha.. sj s bli najbrž tok pijani da sploh niso vedli kaj delajo. amapk moški ne kaj čmo haha
jst ti tut želim SREČNO, VESELO, ZDRAVO, ZALJUBLJENO... 2010!!
Novoletne želje - skrite so sanje, novoletne želje - majhne so in trajne, naj postanejo hrepenenje in smeh. <3<3
fajn se mej! te adoro <3<3<3 |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: para Alya | |
| |
|
| |
| para Alya | |
|