Naslov sporočila: Za Gitko <3 Ned Dec 20, 2009 8:46 pm
Živjo amiga!!
ta bannercek ni moj Božiček me je prosil, ker sm bla pridna da sm tebe dobila da ti pošljem darila ^^
Najprej bi ti povedala, da te mam zelo rada! Ker si moja sestrica, claro
Verjetn že ugotovila, da sm punca. naprej ugibi sama, dobiš pa še razne namige
V kratkem dobiš še darilca, sii??
Ne pozabi, da te mam rada, hermanita va?
TuAmiga Gost
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Ned Dec 20, 2009 9:45 pm
Hola Gitka!
Bog je dal svojim angelom krila, razen enemu, ki ni hotel da bi odletel ter ga podaril meni. Ta angel si ti.
Rada te mam sestrica!
Pričakuj darilce po pošti
p.s. oprosti, banner je pod nivojem
GITTA Tinkerbell foruma
Število prispevkov : 3584 Join date : 09/10/2008 Kraj : con mis Morenos
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Ned Dec 20, 2009 10:10 pm
awww full hvalaa muchisimaas graciaas full lepo! heh... zaenkat še ne vem kdo si
pero igual.. te adoroo!
TuAmiga Gost
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Pon Dec 21, 2009 12:11 am
Saj veš kaj nam angel vedno govori: Ne odrasti! Verjemi, upaj, sanjaj! Ko boš kdaj pomislila, da si popolnoma sama.. nisi! Tukaj sem jaz, Any.. čarovnija!
Bebe, NEVER GROW UP!
Rada te imam <3
Gira, gira la vida, Y late el corazon. Gira, gira la vida, Y canta mi cancion.
Hoy puedo ver un nuevo amanecer, No tengo miedo y he vuelto a creer. Ya derribe auqella vieja pared, Mi luz brilla otra vez. Ya ves, no me gusta perder.
Deja ya de pensar, El dolor quedo atras, Y vuela, y sueña. Deja ya de llorar, Hoy tu voz gritará que existes, Y ya nada nos tendra.
GITTA Tinkerbell foruma
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Pon Dec 21, 2009 10:55 pm
aww <3<3<3<3 jst tem mam tut ful rada.. čeprav ne vem kdo si.. se mi že mal dozdeva ful lepo in ful hvala!!
TuAmiga Gost
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Pon Dec 21, 2009 11:38 pm
Hola querida!!
kako sii? Ja, še 4 dni do Božiča in vse magije, ki nastane ob njem
Danes mam zate en verz, raje si ne bom delala sramote z mojim groznim artom, zato dobiš darilce o lo que sea, v kratkem po pošti jaa? Bueno.
Bliža se božič in z njim praznovanje, ki že nestrpno ga čakamo vsi. Božje drevesce krasi stanovanje, v jaslicah detece božje leži. Naj uresničijo tvoje se sanje!
Zdaj je čas, ko vsaka lučka sveti posebej zate. Božič naj ti bo najlepši čas v letu, ki prihaja in naj se ti uresničijo vse najlepše želje!
Te quiero demasiado!
Tu amiga invisible [ay carray ne smeš še vedet kdo sem ]
GITTA Tinkerbell foruma
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Tor Dec 22, 2009 10:35 pm
aww res ti ful hvala.. kr mi res vsak dan polepšaš dan verz.. najlepši vse super lepo hvala hvala hvala te quiero muchisimoo!!
ah.. sej ne vem kdo si
te adoroo!! gracias x todo
TuAmiga Gost
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Čet Dec 24, 2009 8:51 pm
Rada bi ti samo voščila VESEL BOŽIČ & ne pozabi da te imam rada sii?
namig za danes: prijateljici sva na facebooku
Tu amiga inivisible
GITTA Tinkerbell foruma
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Pet Dec 25, 2009 2:31 pm
eilaa
super sm.. počitncee ja mi smo mel tut večerjo učer pa pol nism nč pršla na forum...
jst ti tut želim Vesel Božič!!! pa ti tut ne pozabt da te mam jst tut rada
še vedno ne vem čist dobr kdo si... hehe mam skor ceu forum na fb
te adooroo!!
EDIT: sem mal spremenila podpis
TuAmiga Gost
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Pet Dec 25, 2009 5:47 pm
Feliz Navidad hermosa!
Veliko sreče in lepih sanj, naj ti prinese božični dan. In novo leto naj zaživi, radosti polno, brez solz in skrbi!
hej! Vesel Božič!
Kako si kaj danes na Božični dan? Že odprla darila? Jajaja Že odkar sem budna imam v mislih, da je sobota. Počitnice so <3 Dones nimam idej kaj bi ti napisala, zato se bom počasi poslovila. za danes no, verjetno dobiš še kaj zvečer sii?
sem vidla da nosiš moj "banner" če lahk temu tk rečemo. Res nisem profi za art, čeprov mi je današni mogoče mal bolj všeč xD kakorkol..
Še enkrat:
Feliz Navidad y que Dios te bendiga!
Rada te mam zelo!
Tu amiga invisible
GITTA Tinkerbell foruma
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Pet Dec 25, 2009 10:36 pm
oilaa!!
aw hvala in tut tebi, še enkat, vesel božič sem že odprla ja.. sem dobila nou telefon je biu že cajt kr tistmu od mojga starga telefona bi težko rekli telefon hehe nč več ni delalo pa za oblečt.. pa dnar za na koncert kaj si pa ti dobila?? uh.. jst sem tut komi čakala počitnce.. da se mal odpočijem od te šole
ma ti si pravi profi!! tok k vse na tem forumu.. razn mene hehe bom zdj še tega mal ponosla ker je hermoso, precioso, divino.. etc.. me encantaa!! hvalaa!!
jst te mam tut full radaa <3<3
ps.. dej mi še kakšn namig kdo si heeh
TuAmiga Gost
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Sob Dec 26, 2009 12:35 am
Hola otravez bebe!
Dones ti ponovno pišem, ker je Božič in zato tudi več daril & pisem (: oprosti, prej sem ti pozabila povedat namige...sam zaj boš ziher uganla :D namig 1: Bila sem na enem od srečanj namig 2: Na srečanju sem mela belo jopco z vijolčnimi zvezdicami (:
no, upam, da si dones lepo preživela Božični dan in da si si kaj zaželela.
Haha prej sem eno uro skorej zbirala efekte, ko mi ni biu noben ušeč za zgornji blend :D mogoče mi je ušeč, ampak kaj ko ne znam pisave zbirat in pol cel izdelek pokvar vseeno upam, da ti je ušeč
Lepo se imej & sladke sanje
Tu amiga invisible
GITTA Tinkerbell foruma
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Sob Dec 26, 2009 1:03 am
Holaaa!!
aww hvala hvala hvala!! hermosoo!! me encantaa in pol pravš da nisi glih profi.. itak da si!! Prelep je!! tok k vsi prejšnji love 'em!
ja lepo sem preživela.. upam da tut ti
aw.. Mojca... sorry če sem se zmotla ampak si ne?
fsm ti tut, sladke sanje, nočko** te adorooo** muchaas graciaas!
Monny Membro de Mia´s club
Število prispevkov : 2102 Join date : 17/10/2008 Age : 28
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Sob Dec 26, 2009 1:20 am
haaaha sem ja xD sm smotko kr sm dala take namige da tkoj ugotoviš (:
hvala tut teep & tqm <33
GITTA Tinkerbell foruma
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Sob Dec 26, 2009 1:48 am
ma sej je ful težko dajat namige.. kr al so taki da maš še manj pojma k prej al pa taki da takoj veš kdo je
hvala res za vse te quiero muchisimoo!! zdj grem pa prot postlji.. heh lahko noč!
TuAmiga Gost
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Ned Dec 27, 2009 4:38 pm
Hola bebe!
Noo čeprov veš kdo sem, ti bom še vedno pošiljala darila (: Dones sem ti naredila nekej ikonc in upam, da so ti všeč (:
Kaxi kaj drgač? Jutri se uradno začnejo počiitncee (: Aja.. tam nekje okoli novega leta pričakuj darilce po pošti (: sej bi dala že dones na pošto sam tk al tk ne bojo zaj dolgo časa delal dobiš okoli 2.januarja ok?
Ko se prižgejo praznične lučke sredi bele mrzle zime, prijateljstvo ogreje nam dlani in želja vzpne se iz srca v višine. Vse kar slabo je z Novim letom naj zbledi, vse kar dobro je, naj za vekomaj ostane! Prava pot je pot srca ostalo so le ovinki. Naj te v Božično noč in Novo leto popelje pot brez ovinkov in naj te v prazničnem miru sreča nežno objame!
TE QUIERO!!
Tu amiga Monnx.^^ (zaj nisem več amiga invisible )
GITTA Tinkerbell foruma
Naslov sporočila: Re: Za Gitko <3 Pon Dec 28, 2009 10:24 pm
eilaa!!
sorry kr nisem prej nč pisala sam sem bla tok bolana da nit pomisnla nism da bi šla na računalnik ampak sem zdj že dober... ikonce so waaaww.. prelepee!! bom jih dala u podpis k bo konc praznikov kr zdele mam tale ''božični'' banner ful ti hvala