| PRAVILA in mnenja. | |
|
+3Ivaanć* Xx.Loquitaa.Xx katja01 7 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| Naslov sporočila: PRAVILA in mnenja. Pet Dec 18, 2009 11:33 pm | |
| Hola muchachos! xD
Kako smo? Ker se bližajo božično-novoletni prazniki, smo se odločili malce popestriti dogajanje na našem forumu. Vabimo vas k igranju igre, ki jo v tem času leta poznajo predvsem v latinoameriških državah. Imenuje se Nevidni prijatelj (El Amigo Invisible).
Najprej nekaj pravil, da boste vsi razumeli za kaj se gre. Vsak, ki želi sodelovati, bo meni (katja01) poslal ZS z naslovom Nevidni prijatelj. Nato bom jaz, vsem, ki boste sodelovali poslala ime prijatelja, kateremu boste kot gost (ne kot registriran uporabnik!!) do nedelje, 27.12.2009 v tej posebni temi, pošiljali majhna presenečenja (verze, pesmi, vse, kar bi radi poklonili tej osebi pač). Poleg presenečenj, vašemu prijatelju dajete tudi namige o tem kdo ste, vendar ne smete jasno razkriti svoje identitete. Vsak od vas bo v tej temi odprl posebno temo za svojega prijatelja. Na primer, naslov teme: Za klarch., nato pa v to temo objavljajte, vse kar ji želite podariti. V ponedeljek, 28.12.2009, ko bo igre konec, bomo razkrili imena in tako boste ugotovili kdo vam je lepšal praznike. Da pa bo vse še bolj prijetno, morate svojemu prijatelju poslati majhen detajl po pošti. Lahko je to čestitka, lahko kaj več, ni pomembno, bo pa vaše darilo zagotovo prijetno presenečenje za vsakogar.
Da bomo vsi dobili svojo malenkost, prosimo, da ste odgovorni in izpolnite s svojo "dolžnostjo". Ker bodo majhna darila potovala tudi po pošti, bomo seveda potrebovali tudi vaše domače naslove. Kdor ga ni pripravljen dati meni oz. članu, ki ga bo dobil za skrivnega prijatelja, na žalost ne more sodelovati. Kar se mene tiče, se vam sicer ni treba bati, ker bodo naslovi uporabljeni izključno za namene igre, verjamem oz. upam pa, da so vsi ostali člani pri nas predvsem zaradi prijateljstev in da nihče ne bi izkoristil vašega naslova za neprimerne zadeve.
Če bo sodelovanja dovolj, se igra začne v ponedeljek, ko boste vsi dobili na ZS ime prijatelja, kateremu boste polepšali dneve.
Upam, da je zadeva dovolj jasno razložena, za vse nejasnosti, pa lahko še vseeno pišete sem.
Besos, Katja | |
|
| |
Xx.Loquitaa.Xx Empezar desde cero
Število prispevkov : 47 Join date : 28/11/2009
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 1:11 am | |
| noroo...xd!!! vi res zažigate suppr igrca se mi zdii res! | |
|
| |
Ivaanć* Baby Blue
Število prispevkov : 120 Join date : 15/10/2009 Age : 28 Kraj : MB (:
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 1:55 pm | |
| | |
|
| |
anaaHii ♥ Pitufas de Any
Število prispevkov : 4578 Join date : 17/12/2009 Age : 28 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 1:56 pm | |
| full dobr | |
|
| |
*Anahi~Petra* Pitufas de Any
Število prispevkov : 3328 Join date : 09/10/2008 Kraj : ~Con Anahi~
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 4:18 pm | |
| ful fajn... kak pa naprimer lahk namignemo kdo smo? | |
|
| |
katja01 Admin
Število prispevkov : 1223 Join date : 30/09/2008 Age : 34 Kraj : Poncholandija <3
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 5:07 pm | |
| - *Anahi~Petra* je napisal/a:
- ful fajn...
kak pa naprimer lahk namignemo kdo smo? Ne vem, naprimer napises da se kraj kjer zivis zacenja na L. Al pa kej u tem stilu... ce se s tem prijatlom poznata, te bo lazje odkril, ce je pa nekdo ki te sploh ne pozna, bo pa itak precej teska hehe. Aja sm pozabla uceri napisat se mi zdi, prijave sprejemam do jutri, do 15h. | |
|
| |
blair` Orgullosamente AR
Število prispevkov : 2268 Join date : 14/12/2008 Age : 29
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 5:13 pm | |
| mam eno vprašanje. Npr ; lahko kdo meni to pošilja tut če nisem v igerci ? Al si tisti med sabo pošiljajo ko so v igerci ? :* | |
|
| |
katja01 Admin
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 5:32 pm | |
| - Giovanna. je napisal/a:
- mam eno vprašanje. Npr ; lahko kdo meni to pošilja tut če nisem v igerci ? Al si tisti med sabo pošiljajo ko so v igerci ? :*
Ne. Sej v tem je fora, da vsi dobijo. Ker ce ti ne sodelujes, to pomeni da ne bos nobenemu poslala, in nekdo na ta racun ne bi nic dobil. Tko da poslje in dobi, samo tisti ki sodeluje. | |
|
| |
Ivaanć* Baby Blue
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 6:32 pm | |
| ja mene pa zanima to...kaj če se prijaviš pa te med tem nekaj dni nebo doma kaj pol se lahko useeno prijaviš in daš zadnji dan darilo?? al pa malo prej | |
|
| |
katja01 Admin
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 6:47 pm | |
| Ja lahko. Sej kar se posiljanja po posti tice, lahko v koncni fazi tudi po praznikih ce hocete. Pac odlocitev vsakega posameznika | |
|
| |
Monny Membro de Mia´s club
Število prispevkov : 2102 Join date : 17/10/2008 Age : 28
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 7:16 pm | |
| Zelo mi je ušeč use skupaj ker je to nekaj kar bo še bolj popestrilo dogajanje na forumu in bodo naše vezi še bolj trdne <3 Ušeč mi je tut to, ker je ideja extra unikatna ki je nima noben drug zato sm še tok bolj ponosna da sm u družini Anahinih rockerjev, kjer so skos super in unikatne ideje Los amo! Siempre | |
|
| |
Ivaanć* Baby Blue
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Sob Dec 19, 2009 7:23 pm | |
| - katja01 je napisal/a:
- Ja lahko. Sej kar se posiljanja po posti tice, lahko v koncni fazi tudi po praznikih ce hocete. Pac odlocitev vsakega posameznika
Aha OK hvala tii (: | |
|
| |
katja01 Admin
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Ned Dec 20, 2009 7:15 pm | |
| Igra se je začela, prijav ne pobiramo več, tko da kadar boste imeli čas, lahko vsak svojemu prijatelju začnete puščati sporočilca. Če me še kej potrebujete za pomoč, mi pa kr na ZS pišite. | |
|
| |
katja01 Admin
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. Ned Dec 20, 2009 7:38 pm | |
| Ahh, una cosita mas. Nekateri so sprasevali... vsa "darilca" lahko komentirate v vaso temo. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: PRAVILA in mnenja. | |
| |
|
| |
| PRAVILA in mnenja. | |
|